НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА: Купете си стан со 0% учество и само 2,5% камата!

Објавено на 22.05.2019 во 13:42:05 часот | Македонија

Искористете ја оваа несекојдневна можност од Комерцијална банка АД Скопје.

Станбен кредит за ограничен број комфорни станови во сопственост на Банката во населба Ѓорче Петров - Јурија во Скопје со 0% учество и каматна стапка од 2,9% за првите три години!

Повеќе информации и контакт на следниот линк:
https://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=2363&lang=1&uc=1

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет