Со Mastercard® картичките на Комерцијална банка и iSTYLE до нов Apple!

Објавено на 22.05.2019 во 13:38:29 часот | Македонија

Секој четврток во периодот до 1 август 2019 г. однесете го вашиот стар телефон, таблет или персонален компјутер во iSTYLE каде што ќе ви биде проценет и претворен во попуст за набавка на нов Apple уред. 

Доколку платите со вашата Mastercard® картичка од Комерцијална банка, ќе добиете дополнителен попуст од 5.000 денари!

Повеќе информации се достапни наhttps://istyle.mk/mastercard

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет