Уплатете сами готовина на банкомат - нова услуга на Комерцијална банка АД Скопје!

Објавено на 21.05.2019 во 15:57:56 часот | Македонија

Уплатете сами готовина на банкомат - нова услуга на Комерцијална банка АД Скопје! 

Отсега, сите физички лица корисници на дебитна и кредитна картичка можат да уплатат готовина на 10 банкомати на Банката во експозитурите Ѓорче Петров, Ченто, Маџари, ГТЦ, Стопанска комора, Лептокарија, Буњаковец, Бисер, Автокомандa и Сити мол. 

Банкоматите ги прифаќаат сите книжни и полимерни банкноти во апоени од 10, 50, 100, 200, 500, 1.000 и 2.000 денари, а средствата се евидентираат на сметката поврзана со картичката со која се извршува трансакцијата.

 

 

 

* реклами:

loading...

 

Македонија

Свет