(ВИДЕО) СЕ СЛУЧИ ЧУДО НА КАНАЛ 77: Во сред интервју со министерот Горан Сугаревски се јави пратеничката од ВМРО ДПМНЕ, Лилјана Затуроска, и наместо тепачка тие фатија да се фалат еден со друг, неверојатно!!

Објавено на 15.11.2019 во 11:23:04 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Во сред емисија се јавува пратеничката од ВМРО ДПМНЕ Лилјана Затуроска и сите очекувавме тепачка со министерот Сугаревски ама тие фатија да се фалат еден со друг, да ти биле најголеми другарчиња. Ако се потсетиме дека Влатче Ѓорчев го пофали Сугаревски пред 3 години како добро решение за министер, тогаш може да заклучиме дека респектот на ВМРО ДПМНЕ спрема Сугаревски е огромен и навистина нешто чудно во нашите политички контексти, нешто досега невидено.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет