Уште една ,,масовна,, посетеност на собир на ДПМНЕ – Митко му порача на Мицко, без мене во Кавадарци ќе освоите од 250 до 300 гласа

Објавено на 14.11.2019 во 21:39:22 часот | Македонија

Мицковски цело време преку своите мегафони се обидува да го деградира Митко.Ама ова е пораката од Митко до Мицко:

– Без мене во Кавадарци ќе освоите од 250 до 300 гласа. Можеби ти си претседател на ВМРО ДПМНЕ, ама јас сум градоначалник на општина Кавадарци.

Ова е Фејсбук статус на Сашко Петров, советник во општина Кавадарци.

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет