БОМБА НА ТЕМЕЛКОВСКИ: Сега во Расадник има 300 дрва, по планот кој го правиме треба да насадиме 10 000 дрва на сите улици, ќе има и две катни гаражи за колите

Објавено на 07.11.2019 во 01:30:42 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Ќе засадиме 10 000 дрва во Расадник, таму сега има околу 300 дрва. Ќе направиме и два големи паркови, поликлиника, градинка и две катни гаражи. Ќе се гради само на приватни парцели, секоја парцела ќе мора да обезбеди 20% зеленило според новиот правилник за зеленило. Се откажавме од 50 милиони евра приходи затоа што рековме дека на општинска земја нема ништо да се гради, тие ќе останат паркови.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Филип Темелковски за новиот ДУП за Расадник кој крена врева во јавноста затоа што треба да никнат околу 100 згради.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет