КАНАЃАНИТЕ НЕ ЕКСПЕРИМЕНТИРААТ СО ЛУДАЦИ: ЏАСТИН ТРУДО ДОБИ УШТЕ ЕДЕН МАНДАТ

Објавено на 22.10.2019 во 12:18:48 часот | Свет

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Либералната партија на Трудо доби 156 пратеници од 335 во парламентот на Канада, со што тој го изгуби мнозинството но има најмногу пратеници и со поддршка на некоја од палите партии ќе има сигурно владино мнозинство.

Повеќе за ова на следниов линк.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија