ХАХАХА, ЦЕЛА ДРЖАВА МУ СЕ СМЕЕ НА МИЦКО: Новинар: Дали ќе го укинете Преспанскиот договор доколку победите? Мицкоски: Дајте друго прашање!

Објавено на 21.10.2019 во 15:14:41 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦВРЦ МИЦКО, нема веќе ВМРО ГО ВРАЌА ИМЕТО?!?! Дојде време коалиции да се прават?!?! Умре идеализмот и популизмот?!?!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ова ќе биде многу интересно да се види како ќе помине кај ХАРД - КОР гласачкото тело на ВМРО, оние радикалните ќосиња кои се трескаа од земја дека името ќе го враќале...

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Едно е јасно, МИЦКО е обичен популист профитер лигуш, нема ништо ЛИДЕРСКО во него... Заев сам се избори за членство на земјата во НАТО, и пред портите сме на ЕУ, Мицко само лаеше како куче и гледаше сеир...

 * реклами  ----------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет