И МИЦКОВСКИ ЗНАЕ ДА ПРЕТЕРА СО КАФЕТО, ПОЛЕКА БЕ ДЕЧКО...

Објавено на 21.10.2019 во 10:34:20 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 И овој Мицко некад знае да претера со тоа кафето, стварно интересен е кога ќе се занесе со лупање глупости...

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Он треба да биде среќен ако НИКОГАШ не се случи Албанците и Турците да го оставаат кафето и да трчаат накај него, сигурно ќе биде за да го исплескаат а не да се поздрават со него...

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет