(ВИДЕО) АЛИ АХМЕТИ ЛУПАШЕ ПО МАСА И СЕ ДЕРЕШЕ ВО СТУДИОТО НА ТВ 21: Се срамам на лидерските средби, ние Албанците одиме со 6 делегации а Македонците со 2 делегации, многу сме глупи, Македонците не работат како што сакаат!

Објавено на 20.10.2019 во 22:45:38 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Не сме го виделе Ахмети волку нервозен, што му стана на човекот?!?! Обично е мирен до степен да е досаден како политичар?!

Можно е нешто друго да го изнервирало овие денови...

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Новинарот беше пресреќен, нема ништо подобро од гостин во емисија кој доживува безмалку нервен слом...

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет