БРАВО: МАСОВНА ЕКОЛОШКА АКЦИЈА ВО ШУТКА И НОВА СПОРТСКА САЛА СПРЕМНА ЗА ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА!

Објавено на 20.10.2019 во 18:37:59 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Браво! Одлично е кога се гледа дека цела држава е претворена во едно големо градилиште!

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Многу бргу ќе се видат резултатите од сите овие активности, целата земја ќе заличи на една убава модерна средена земја!
 
Се поставува прашањето што се работело досега?!?! Освен што се крадело и лапало и гнетело!?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет