ГАЗИ БАБА ГИ ЗГОЛЕМИ ЗА 70% СРЕДСТВАТА ЗА СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ

Објавено на 20.10.2019 во 11:17:43 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

За нас зборот важи, за 70% ги зголемивме средствата за спортските клубови, здруженија и спортисти.

Даваме дирекнта поддршка на 27 спортски клубови и здруженија, а ги помагаме и индивидуалните спортисти.

Спортот и понатаму ќе биде еден од приоритетите во кој вложуваме. Ќе продолжиме со модернизација на спортските сали и спортските игралишта.

#ЗборотВажи

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет