(ВИДЕО) ВНИМАНИЕ: ПАЗЕТЕ СЕ ОД ОВОЈ ЧОВЕК, КРАДЕ ТАШНИ ПО РЕСТОРАНИ НИЗ СКОПЈЕ!

Објавено на 20.10.2019 во 10:51:43 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ова е страшно. Си отишол у кафан малку да се почастиш и некој ти ја краде цела плата со се документи и разни други вредни работи. Од ова пострашно нема, на кој ова му се нема десено не знае што е срање невидено.

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ваквите гадови треба да се затворат на 10 години и повеќе, ова е невидена злоба!

Погледнете колкав вол е овој може да работи градежништво и дневно да заработува по 1000 денари најмалку и да си заработи 500е плата месечно дури и да е скроз неписмен, ама пуста мрза проклета таа е бетер од болест!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет