По повод Светскиот ден на гладта, вработените и менаџментот на Комерцијална банка АД Скопје и оваа година донираа прехранбени производи на ранливи групи граѓани.

Објавено на 20.10.2019 во 10:41:09 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Со несебична поддршка и помош од вработените и во соработка со Црвениот крст, Комерцијална банка обезбеди 28 пакети храна кои беа дистрибуирани до социјално загрозените семејства и поединци.

Како општествено одговорна компанија, Комерцијална банка со оваа акција дава свој придонес во намалување на сиромаштијата и подигање на свеста за потребата од поголема грижа на квалитетот на животот во нашето општество.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет