Тимот на Комерцијална банка со ПРВО МЕСТО на Business Run 2019!

Објавено на 20.10.2019 во 10:23:05 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Честитки за нашите извонредни колеги!

Комерцијална банка и годинава учествуваше на трката Business Run со што ја покажа важноста на тимската работа, како меѓу колегите, така и во поддршката на нашите деловни партнери. Им честитаме на сите учесници на овој одличен настан.

#businessrun2019 #КБтим

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет