ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ ОД МАКЕДОНИЈА - ВИ БЛАГОДАРИМЕ ЗА ДОВЕРБАТА: 4-ти ПАТ ПО РЕД – КОУЗОН СТУДЕНТСКИ СЕРВИС – НАЈДОБРА WORK & TRAVEL АГЕНЦИЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Објавено на 20.10.2019 во 10:17:57 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Секое признание е ДОБРЕДОЈДЕНО – секоја награда е потттик за нови и поголеми работни ангажирања .

Наградата од STUBRAND - за нас е мотив повеќе да останеме посветени на работата и промоција на програмата која на Македонските студенти им дава можност да се стекнат со интернационално работно искуство и да ја запознаат Американската култура и работна етика.

Годинава , по 4-ти пат по ред , Коузон Студентски сервис Македонија , врз основа на анкета изведена од СТУБРЕНД – Македонија , реализирана низ Универзитетите во Македонија ,беше убедливо предложен за ова престижно признание.

СО НAJIСКРИЕНО ЗАДОВОЛСТВО – ја изразуваме благодарноста до Студентите од Македонија и до СтуБренд за дадената доверба.

ВЕ УВЕРУВАМЕ дека нема да Ве разочараме и дека Коузон и понатаму ќе биде одговорен партнер на македонските студенти.

Развиваме и ќе развиваме максимално позитивна „клима “ со нови програми кои на студентите од Македонија ќе им донесат нови можности за интернационална пракса и времено ( летно ) вработување .

Со почит

КОУЗОН – студентски сервис Македонија

адреса : Бул. Климент Охридски бр. 58

телефон: 02 3238 – 801, 32 96 643

мобилен 078 45 44 26,

е-пошта: info@kouzon.com.mk

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет