СТОЛЕ НАУМОВ МУ НАПРАВИ ЗАСЕДА НА МИЦКОВСКИ: Му направи дуел со Митко Јанчев на радио Канал 77

Објавено на 19.10.2019 во 23:44:25 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Столе Наумов, водителот на Стадион на Канал 77 му направи заседа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ за време на интервјуто за радиото.

Ненајванео го соочи со градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.

 

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

За време на нивниот дуел, двајцата беа многу фини еден со друг и се согласија дека повторно треба да се спојат политички и обединат во рамки на ВМРО ДПМНЕ.

Мицковски го пофали Јанчев дека е најдобар градоначалник во земјава.

 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет