АЈДЕЕ, РАНДУ ОД ТВ ГРУЕВИЗИЈА ВАЉЕВО БАРА ОД МИЦКО ДА СЕ ОГРАДИ ОД ГРУЕВИЗМОТ И ДА БИДЕ БЛИЗОК СО БУГАРИЈА?!?!

Објавено на 19.10.2019 во 18:35:27 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------

  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Боже господе, Ранду кој цел живот работи во Сител значи Груевизија Ваљево ТВ, бара од Мицко да се оградел од Груевизмот и да бил близок со Бугарија?!?!?! Ова во последната емисија Стадион на Радио Канал 77 директно преку телефон Ранду му го кажа на лидерот на ВМРО ДПМНЕ?!?!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Цццц, овој Ранду мора многу да си ја мрази работата, како атеист да биде поп во црква!

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет