КОМЕДИЈА ВО ВЛАДАТА: ЗАЕВ ГИ ЗАПРЕПАСТИ КУРТОН НОВИНАРИТЕ, НЕ ОЧЕКУВАА ДЕКА ЌЕ ДАДЕ ОСТАВКА, ПА ОСТАНАА БЕЗ ПРАШАЊА!

Објавено на 19.10.2019 во 14:54:43 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Многу чудно и комично нешто се случи денеска во владата.

Откако премиерот кажа дека ќе си поднесе оставка, ниту еден од куртон новинарите го немаше да постави прашање?!?!?!

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тоа беше големо изненадување ако се знае жестината со која се коментираше неуспехот во Брисел.

Потоа по пресот некои од тие куртон новинари открија дека имале цела листа на прашања и сите биле на една тема - КОГА ОСТАВКА ПРЕМИЕРЕ?!?! 

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Но тој ги претрка и тие останаа без прашања :D

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет