МИЦКО ЈА ШОКИРАШЕ ЦЕЛАТА НАЦИЈА - ПРОТИВ ЦЕЛА ЕВРОПСКА УНИЈА: МАКРОН ПОСТАПИ ПРАВИЛНО ШТО НЕ НИ ДАДЕ ДАТУМ?!?!?!

Објавено на 18.10.2019 во 14:01:44 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Нема што да и се лутиме на Франција, од неа треба само да учиме, тие постапија правилно што не ни дадоа датум!

 

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Мицковски ја шокираше целата нација што застана против цела ЕУ која се бори за нас во Брисел и му врши притисок на Макрон да не се инати и да ни даде датум.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да се крсти човек колку луд народ седи во раководството на ВМРО ДПМНЕ, вакви гадови еднаш мајка раѓа!

* реклами  ----------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет