НЕ СЕ СИТЕ ВЕСТИ ЦРНИ И ЛОШИ, ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ СЕ ОЖЕНИ, АЈДЕ МОЖЕ ТОА ЌЕ МУ ПОМОГНЕ ЕДЕН ДЕН И НОВИНАР ДА СТАНЕ!

Објавено на 17.10.2019 во 11:09:16 часот | Македонија

* Реклами ----------------------------------------------------------------------------------------
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Очигледно Љупче подобро се снаоѓа во кревет отколку во новинарството, затоа што успеа да се ожени.

* Реклами  ---------------------------------------------------------------------------------

    
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Мактел им посакува среќен брак со многу дечиња, здравје, бериќет, пари, љунбов, среќа и се најубаво.

* реклами  -------------------------------------------------------------------------------------

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

И секако, да се надеваме дека конечно Љупче Златев ќе почне да работи против мафијата а не во корист на мафијата т.е дека еден ден конечно ќе стане новинар а не обичен куртон каков што е сега.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет