(ВИДЕО) Со годишна загуба од 2 милијарди долари, се чини дека оди кон банкрот најновиот бизнис проект во САД, We Work, UBER во секторот деловен простор и недвижнини

Објавено на 06.10.2019 во 11:04:28 часот | Бизнис

 

 

* реклами:

loading...

Бизнис

Македонија