(ВИДЕО) ПО ПОВОД 70 ГОДИНИ ОД ФОРМИРАЊЕТО, КИНА ГО ИЗВАДИ СЕТО ОРУЖЈЕ НА УЛИЦИТЕ НА ПЕКИНГ, ОД ПЕШАДИЈА ПРЕКУ ТЕНКОВИ ДО НУКЛЕАРНИ РАКЕТИ И НАЈНОВИТЕ АВИОНИ!

Објавено на 04.10.2019 во 20:59:00 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија