(ВИДЕО) Како бил планиран Белград во 70-тите за од 800 000 се зголеми на 2 милиона жители

Објавено на 01.10.2019 во 17:00:06 часот | Балкан

 

 

* реклами:

loading...

Балкан

Македонија