Нова акција со Mastercard® картичките на Комерцијална банка во iSTYLE, специјално наменета за студенти, наставници и професори по повод почетокот на новата академска година

Објавено на 17.09.2019 во 23:29:47 часот | Македонија

Во периодот до 31 октомври 2019 година доколку платите со Mastercard® картичка на Комерцијална банка во продавниците на iSTYLE, добивате 27% попуст или заштеда од дури 21.000 денари на најновиот Macbook Air (Jul’19 128GB).

За останатите избрани модели на Mac се одобрува 10% попуст.

Повеќе информации се достапни на: https://istyle.mk/.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет