(ВИДЕО) БОЈКО БОРИСОВ ОДЛИЧНО ГИ ДЕФИНИРА И МАКЕДОНЦИТЕ: Бугарите никогаш не ја прифаќаат вината во себе за тоа што се сиромашни, секогаш некој друг им е крив, или владата или странците или државата, никогаш не прифаќаат дека они се криви затоа што или не им се работи или не знаат ништо да работат!

Објавено на 17.09.2019 во 20:19:32 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет