КОЈ МОЖЕШЕ ОВА ДА ГО ВЕРУВА: ЛАТАС БРУТАЛНО РАСПАЛИ ПО СВОЈОТ ГАЗДА ЅИНГО!!!

Објавено на 17.09.2019 во 10:04:30 часот | Македонија

Во најноввата колумна во Вечер, Латас брутално распали по екс комунистите кои ја покрале економијата во матната приватизација и сега сдат во замоци на Водно и од таму го гледаат Скопје, од високо.

А Ѕинго е баш таков екс комунист кој го украде Силекс од вработените со закани и сега има огромен замок во Жданец, Водно.

Што е причината што вака Лаки распали по Ѕингота, дали тоа што по 30 години беше сменет од уредничката позиција го налути србендата за прв пат да запкука по ДЕДА ЅИЛЕ?!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет