ВАСКО ГО ОТЕПА МИЦКОТА: Вилма Русковска е ваш кадар господине Мицковски, ја ставивте на оваа функција 2008-ма година на предлог на Михајло Маневски?!

Објавено на 14.09.2019 во 11:55:06 часот | Македонија

Васко Попетрески: - Се жалите на Вилма Русковска а таа е ваш кадар, вие ја поставивте во 2008-ма на предлог на Михајло Маневски, господине Мицковски?

Мицковски: - Епа ако е така, немам што да додадам на тоа.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет