Министерот за локална самоуправа Горан Милевски денеска ги потпиша договорите со шеснаесет општини за распределба на средствата од Буџетот на Република Северна Македонија за 2019 година за поддршка за имплементација на Стратегијата за Ромите

Објавено на 14.09.2019 во 11:13:45 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет