ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ШУТКА ЛИЧНО ГИ НОСЕШЕ НОВИТЕ СТОЛИЦИ ЗА НОВАТА ГРАДИНКА ВО ШУТКА

Објавено на 22.08.2019 во 10:51:33 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет