БОЧВАРСКИ РАСТУРА: Комплетно е завршена реконструкција на 900 метри водоводна линија на улица “Сутјеска” во вредност од околу 70 илјади евра

Објавено на 20.08.2019 во 13:48:12 часот | Македонија

 

 

* реклами:

Македонија

Свет