(ВИДЕО) СЛОБОДАТА Е МОЌНА ДРОГА: Над 1,7 милиони жители на Хонг Конг маршираа за демократија, Кина ќе си има проблем со нив

Објавено на 19.08.2019 во 18:13:17 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија