(ВИДЕО) О БОЖЕ ГОСПОДЕ: Портпаролот на најбогатата партија во Европа со Бел Дворец прашува од каде му пари на СДСМ да стави метална настрешница на влезот на седиштето на Бихачка?!?!

Објавено на 19.08.2019 во 12:16:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет