(ВИДЕО) ГЕРМАНЦИТЕ СО ДИНАМИТ СРУШИЈА НУКЛЕАРНА ЦЕНТРАЛА КОЈА БИЛА ИЗГРАДЕНА СО ФАТАЛНА ГРЕШКА И НИКОГАШ НЕ ПРОРАБОТЕЛА

Објавено на 16.08.2019 во 14:52:05 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија