ДРАГА ХЕРОИНО НАША, КАТИЦА ЈАНЕВА, МНОГУ МИ Е МИЛО ШТО ТЕ ГЛЕДАМ НАСМЕАНА, НЕКА ЦРКНЕ МАФИЈАТА И НЕЈЗИНИТЕ МЕДИСКИ КУЧИЊА!

Објавено на 04.08.2019 во 23:26:12 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Нека скапат, нека цркнат кучињата медиски кои мафијата ти ги путши да те лаат и да те кинат овие денови! 

МНОГУ МИ Е МИЛО ШТО ТЕ ГЛЕДАМ НАСМЕАНА И ВЕСЕЛА И ЗДРАВА, ДА СИ ТАКВА УШТЕ 100 ГОДИНИ!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија