(ВИДЕО) ВО АМЕРИКА НЕ ЗНААТ ШТО ДА ПРАВАТ СО КРАПОТ ДОНЕСЕН ОД ИСТОЧНА ЕВРОПА КОЈ СЕ МНОЖИ БЕЗ КОНТРОЛА

Објавено на 03.08.2019 во 12:44:07 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија