(ВИДЕО) Најголемиот непријател на Америка не се Русите, Кинезите или ИСИС, туку ефтината замена за Хероин - Фентанил, од која годишно умираат околу 50 000 Американци!

Објавено на 29.07.2019 во 00:35:47 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија