(ВИДЕО) ЏО СКАРБОРО: Ако демократите сакаат да го победат Трамп во 2020-та, ќе мора да влезат во рингот и да се тепаат машки, нема со Трамп лесна победа!

Објавено на 27.07.2019 во 13:47:38 часот | Свет

 

 

* реклами:

Свет

Македонија