На барање на жителите, а во соработка со ЈП ,,Паркови и зеленило” на повеќе локации во општина Ѓорче Петров, денеска е спроведена акција за сечење на суви дрвја и кастрење на гранки

Објавено на 24.07.2019 во 01:19:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет