КИРАЦОВСКИ: За лагите и клеветите (на ниво на глупости), кои господинот Зоран Азманов ги искажа во интервјуто за извесен портал, ќе добие соодветна тужба, секако после шансата да се извини

Објавено на 24.07.2019 во 00:43:14 часот | Македонија

Aleksandar Kiracovski

Трендот на лажни вести мора да запре. 
На хаосот од инсинуации кои ја искривуваат вистината мора да се стави крај.

За лагите и клеветите (на ниво на глупости), кои господинот Зоран Азманов ги искажа во интервјуто за извесен портал, ќе добие соодветна тужба, секако после шансата да се извини.

Демократија Да, анархија од лаги и измислици Не!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет