ОТСЕГА ПРЕКУ КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА ЌЕ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ АКЦИИ НА БИЛО КОЈА БЕРЗА ВО СВЕТОТ!

Објавено на 23.07.2019 во 15:11:27 часот | Македонија

Комерцијална банка АД Скопје успешно ја реализираше првата трансакција со хартии од вредност на странски пазар.
 
Отсега, брокерските и старателските услуги од Комерцијална банка се достапни за вршење трансакции на која било регистрирана берза во светот, при што за клиентите се обезбедени сите потребни информации за условите и трошоците за спроведување на бараната трансакција. 
 
Сите дополнителни информации можете да ги добиете на телефонските броеви (02) 3247-431, (02) 3247-432 и (02) 3247-435 или на e-mail адресата kbbroker@kb.com.mk.

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет