ПРОФЕСОРОТ КАЛАЈЏИЕВ СЕ ИЗБРУКА: ШИРЕШЕ ЛАГИ НА КАНАЛ 5, ОВА НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ ОД НЕГО!

Објавено на 23.07.2019 во 12:03:18 часот | Македонија

- Катица Јанева е прво обвинета во случајов! (Не е обвинета, тоа сто пати го кажаа Вилма и Јовевски)

- Очигледно е дека Катица е инволвирана! (Професорот е баба Ванѓа!?!?!)

- Оставка треба да си поднесат сите во СЈО, она им е шефица, тоа е нејаин тим ако она си оди, сите да си одат (Какво е ова лудило професоре?!?!?!)

Што муе на професорот?! Пак јал нешто расипано?! Ова никој не го очекуваше од професорот, вакви будалаштини досега лупаше само Тања Каракамишева!

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет