ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: Пациентите кои се решиле да се борат од зависноста од опојни дроги и да се справат со неа - тоа е голема човечка одлука која општеството, граѓаните и институциите мора да ја поддржат!

Објавено на 23.07.2019 во 11:26:07 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет