ДЕМАНТ ДО ГЕРОВСКИ: Никогаш не сум изјавил дека објавените чатови од пред неколку години се местенка, тие се вистинити и Геро тоа добро го знае и затоа никогаш не се осмели да ме тужи за тие пораки

Објавено на 22.07.2019 во 00:26:05 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Геро се претвори во невиден лажов! Не ми се верува дека новинар па и уредник е спремен така бесрамно да лаже без око да му трепне?!?!

Во фб пост тврди дека некогаш сум признал дека чатовите кои ги објавив пред неколку години биле местенка?!?! А такво нешто никогаш не сум објавил. 

А самите чатови се вистинити и тоа лесно може да се утврси со просто ИТ вештачење со што ќе се утврди дека постојат во нашата фб комунијација. Тпкму тоа е причината што Геро ме нема тужено за тие пораки затоа што знае дека се вистинити и лесно тоа може да се докаже.

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија