КАКВА ИРОНИЈА: Хајката против Катица Јанева сега ја водат токму порталите на новинарските бардови од 1 ТВ за да се очистат од црното петно

Објавено на 18.07.2019 во 15:18:41 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Во хајката против Катица Јанева сесрдно учествуваат и порталите каде уредници се токму новинарските бардови кои до вчера работеа во 1 ТВ.

За да се очистат од црното петно, тие сега удараат најсилно, па кој ја ебе Катица Јанева и СЈО, битно е тие да си ја спасат својата КАРИЕРА И ЦЕНА НА ПАЗАРОТ!

Добро бе, овие денови, ќе има ли некој кој нема да не разочара?!

Све ли е во оваа земја расипано до коска?!

Има ли бре некој што е на некоја видна функција и кој има рбет бе пизда му материна?!

Катица кај била, зошто ја немало на работа, па од што се правела операција, сега се е сомнително, у кој маркет пазарувала, на кои суми, колку пати се бањала, дај бре стоко освестете се дека сте дел од една ТЕМНА ПОДЛА МАФИЈАШКА ОПЕРАЦИЈА ЗА УБИСТВО НА СЈО И НА ЕДНА ХРАБРА ОБВИНИТЕЛКА КОЈА ЕДИНСТВЕНА ГРЕШКА И Е ШТО БИЛА НАИВНА ДА СЕ ДРУЖИ СО ТОЈ КОЈ ВАС ВЕ НАЈМИ ЗА ДА ВЕ ЗАЛОУПОТРЕБИ И НАПУНИ СО ПАРИ?!?!

Имате ли бе вие совест и срам еј луѓе?!

Па има ли бре таа жена право на грам приватост? И што ако се правела операција за да ослабе, па да си слаб не е кич или помодарство бе, тоа е пред се ЗДРАВСТВЕНО ПРАШАЊЕ!

Има некои луѓе кои ужасно тешко можат да ослабат од икс причини. Треба ли да ве потсетам дека Катица имаше ужасно стресна функција да го носи на плеќи товарот да води институција која беше трн во око на еден режим и една мафија која е вкипана 30 години длабоко во нашето општество?!

Плус жената имала трагедија, рано го изгубил сопругот, тоа е траума за секоја жена, како бе не ви е срам вака да ја масакрирате жената пизда ли ви материна хоштаплерска хиенска расиоана стаорска!?!?!?!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија