(ВИДЕО) ЕВЕ ЗОШТО УСНИЈА РЕЏЕПОВА Е КРАЛИЦА НА РОМСКАТА МУЗИКА: ДАЛИ Е ОВА НАЈУБАВАТА ПЕСНА ИСПЕАНА НА БАЛКАНОТ НА СИТЕ ВРЕМИЊА?

Објавено на 18.07.2019 во 14:07:36 часот | Забава

Брееј каква ѕверка била оваа Уснија Реџепова, мајко мила:

 

 

* реклами:

loading...

Забава

Македонија