БРАВО ЗА ВЛАДАТА, ЛИКВИДНОСТА НА БИЗНИС СЕКТОРОТ НЕ Е ЗАГРОЗЕНА: Редовен и неселективен поврат на ДДВ кон фимите: 196 милиони евра назад кај фирмите во првата половина од годината!

Објавено на 14.07.2019 во 11:53:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

loading...

Македонија

Свет