ЗОКИ ГИ МАСАКРИРА КУРТОНИТЕ: ПРЕМИЕРЕ ТЕ МОЛАМ ДРЖИ ВАКВИ ПРЕСОВИ ПОЧЕСТО, САМО ТИ СИ ЛЕК ЗА МРЧАТОРИТЕ!!!

Објавено на 09.07.2019 во 13:09:08 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Само Заев е лек за мрчаторите.

Мојот совет дека премиерот треба почесто да дава интервјуа и да држи пресови се покажа како точно денеска.

Премиерот Заев се соочи очи во очи со глутница куртони од десетина портали и телевизии и ги згази, ги масакрира!

Хистеријата мора некако да се стиши и само Заев во оган со најжестоките кучиња е лекот.

Молкот, чекањето бурата да престане не е лек.

Затоа што после секоја бура има нова и нова бура, најчесто измислени скандали или пак преувеличени скандали...

Ајде премиере, те молам појавувај се почесто на пресови, соочи се со цунамито и згази го како денеска!!!

Затоа што аргументите се на твоја страна! Вистината е на твоја страна!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија