КАКВА ЕПСКА ГНАСА, КАКВО КОЛОСАЛНО ЃУБРЕ Е МИЦКОВСКИ: ГО ЛАЖЕ ХОЛАНДСКИОТ АМБАСАДОР ЗА ДА ГИ ЗАШТИТИ КРИМИНАЛЦИТЕ ВО ПАРТИЈАТА ПРИ ТОА И ШТЕТИ НА ЗЕМЈАТА ЗА ДОБИВАЊЕ ДАТУМ!!!

Објавено на 09.07.2019 во 12:04:09 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Еј пази која дупла штета и правиш на државата - прво штитиш тешки криминалци у партија, па после измислуваш лаги за некаков политички прогон и му ги кажуваш на холандскиот амбасадор кога знаеш дека Холандија е една од земјите кои се најголеми противници на проширувањето на ЕУ.

Со тоа ем штитиш мафија ем ја кочиш земјата да добие датум.

ЕПСКО КОЛОСАЛНО ГОМНО ГИГАНТСКО!!!

И после овие ќе држат лекции за патриотизам?!?! Абе оди бе бегајте бараби едни, багро една немиена!!!

 

 

* реклами:

loading...

Колумни

Македонија