(ВИДЕО) ДОБРО ШТО НЕ Е ВО РЕД СО ШПАНЦИТЕ: Двајца тешко повредени на фестивалот со бикови во Памплона!

Објавено на 07.07.2019 во 12:09:37 часот | Свет

 

 

* реклами:

loading...

Свет

Македонија